Visit HelsingørSmilingDanmark
Save time
Smiling Pos Gavekort
Smiling Pos Digital Gavekort System
Du skal logget ind til Smiling Pos. - Har du ingen Login så læs meget mere om Smiling Pos HER

SUBMIT Free Demo version » 

Smiling pos Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Restaurant udeservering

Bestilling og betaling ved bordet
En af de bedste måder at øge engagementet med gæster er at nebringe ventetiden ved hurtig brug af mobile enheder som iPads. Med mobilenheder kan du indtaste mad og drikke ordrer direkte i POS-systemet fra din Iphone ved bordet. Dette reducerer muligheden for fejl, der opstår mellem håndskrevne bestillinger og senere dataindtastning i Restaurantsystemet. Det resulterer også i, at gæsterne får deres ordrer hurtigere, da ordren sendes direkte til køkkenprintere fra bordet. Desuden resulterer denne øgede effektivitet i højere bordomsætninger, så du kan betjene flere gæster. Der er en anden fordel ved at bruge iPads til ordreindgang: iPads og andre moderne POS-enheder giver din restaurant en eksklusiv og moderne appel, som mange gæster sætter pris på i dag.

SUBMIT Free Demo version » 

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Gaven som aldrig skal byttes

Smiling Pos tilbyder den perfekte gave idé.
Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Smiling Pos gavekort går du aldrig forkert 'i byen'. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring.

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes  en eller flere gange. Gavekortet nedskrives med det beløb der købes for, og resten kan bruges senere. 

Gavekortet kan såvel købes som indløses online

Du kan altid få oplyst din saldo hos Smiling Pos butikkerne.

Læs mere om Smiling Pos Gavekort her.

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Bestilling oneline

Vores online-bestillingssoftware er en skræddersyet service fyldt med alle efterspurgte funktioner. Vi tilbyder fleksibel prispakke til online leveringssystem. Vi bygger denne tilpassede løsning i en Android- og iOS-platform sammen med Database support med My SqlDB og Back-end printserver support med Java aplet.

Vores online bestilling løsning fungerer perfekt for de fleste leveringstjenester samt forretninger med funktioner som multistore tilgængelighed med websted.

Smiling Pos tilbyder online bestilling system til dit supermarked eller anden form for ordre levering og takeaway service forretning. Nu til dags købes mange købmandsvarer fra en slags ordre-, leverings- og afhentningsvirksomheder, som fremover også vil være et blomstrende eksempel på succes i detailhandlen. Hver forsyningskæde. Supermarkeder og leverandør af servicebutikker ønsker ofte at tilbyde online efterspørgsel bestilling og levering. Smiling Pos tilbyder Mobilbaseret Online Bestilling System.

Er du i tvivl? - spørg os på FAQ

24/7 Danish and US-based customer support and software upgrades included in all packages.